Apr
03

CELSIUS EVENTS presents: Disco Bears, We Are Creepz & Delision @ 77 Seventy Eight (20th of April)

Tag: breaks, celsius events, drumandbass, event, party

CELSIUS EVENTS presents: Disco Bears, We Are Creepz & Delision

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISCO BEARS

Proiect nou infiintat de doi copii cu barba din Timisoara pe numele lor Zack & Diegys, acestia devenind in scurt timp unul din cele mai prolifice nume din scena electro romaneasca. Set-urile lor foarte energice, cuprind de la electro house si electro breaks pana la bass music, nu disco si tech-house.


WE ARE CREEPZ

Duo format din 2 tineri ambii din Timisoara ( Pugsley / Kid ). Proiectul a luat fiinta cu putin timp in urma, spectrul lor muzical fiind influentat de sunetul old school precum soul, disco si hip hop,iar set-urile lor sunt presarate cu genuri precum future garage, techno, house music si multe altele. Prestatiile lor live sunt acompaniate de flo' ( Killahvjz ) la visual-uri.


DELISION

Unul dintre cele mai promitatoare nume din scena drum'n'bass romaneasca, Delision este un duo format in anul 2010 in Timisoara, cei 2 componenti fiind fosti participanti in concursul TM:Dj Challenge. S-au remarcat pentru sound-ul soulfull si plin de groove pe care il produc si promoveaza, anul trecut reusind sa lanseze primele 3 piese, la 'In Da Jungle Records' si 'DLA Black'.


INTRARE: 10 RON
//  H: 22:00

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/238706042894116/

Subscription

Enter your e-mail address below.

Support

                                                                          Enciclopedia                                                           Psychoradio